# Blijf alert op coronaregels!

Met de ervaringen van de eerste twee weken van versoepelingen constateren we dat het aantal besmettingen in Nederland weer oploopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De horeca ligt inmiddels onder een vergrootglas. Laten wij doen wat we moeten doen om de horeca veilig en verantwoord open te houden. Blijf dus alert op het naleven van de coronaregels in jouw bedrijf!

Registratie, gezondheidscheck, zitten en 1.5m afstand

Maak je gebruik van Testen voor Toegang, zorg er dan voor dat alles goed geregeld is rondom de controle van de QR-codes. Het uitgaanspubliek zoekt wellicht de randjes op en denkt mogelijk (onterecht) dat ze met gekopieerde toegangsbewijzen wel binnen kunnen komen. Houd deze mensen buiten de deur door goed te controleren.

Bron | lees verder: KHN.nl

Meer informatie?