Productassortiment
Ons productassortiment bestaat uit bijna alle vis die wereldwijd verkrijgbaar is. Onze export is echter gericht op vis uit de Noordzee en de Atlantische Oceaan. Denk hierbij aan; Tarbot, Heilbot, Zeetong, Lijngevangen Zeebaars, Mosselen, Zeeduivel, Schol, Langoustines, Sint-jakobsschelpen, Oesters en Europese kreeft.

Selectie aan de bron
Onze mensen hebben relaties opgebouwd met verschillende vissers om hun laatste vangst binnen te halen: de vis die als laatste gevangen wordt voordat de vis de haven binnenkomt. Best Fish koopt de vis rechtstreeks in op de verschillende veilingen in Nederland. Daarna wordt de vis direct naar ons centraal gelegen pand getransporteerd, waarna het direct wordt gesorteerd, verwerkt en ingepakt.

Kwaliteitscontrole
Onze kwaliteitscontrole is zeer streng. Alle binnenkomende vis worden dubbel gecontroleerd. Bovendien worden de voorraad- en verwerkingseenheden continu bewaakt door geavanceerde temperatuurcontrolesystemen. De kwaliteit wordt gedurende het gehele proces bewaakt. Voor export buiten Europa worden alle zendingen gekeurd door de Nederlandse Veterinaire Autoriteit (NVWA).

Verwerking
Hoewel de meeste chef-koks er de voorkeur aan geven de hele vis te ontvangen, heeft Best Fish de faciliteiten en een toegewijd team van fileer-professionals, om op maat gesneden filets of porties (en andere speciale verzoeken) voor onze klanten te maken.

Verpakking
De vis wordt op ijs gelegd en verpakt in luchtvrachtdozen van piepschuim. Het langzaam smeltende ijs garandeert een constante temperatuur van 0°C (32°F.), de perfecte temperatuur om de vis vers te houden. Verder houdt een speciaal water absorberend vel (luier), in de bodem van de boxen, het smeltwater weg van de vissen. De vis is dus constant omgeven door schoon ijs.

High Speed ​​Logistics:
* Best Fish heeft dag- en nachtdiensten in de productie.
* Best Fish heeft een eigen wagenpark van koel- en vriestrucks.
* Bevindt zich binnen 30 minuten van de internationale luchthaven Schiphol.
Bijvoorbeeld: vissen die op vrijdag worden gevangen, op zaterdag worden verscheept, kunnen zondagavond in Dubai worden geserveerd.

Concurrerende prijzen
* Best Fish koopt de vis bij de bron en we verschepen het zelf
* Best Fish bewaaakt de efficiëntie in het totale proces
* Best Fish laat u profiteren van onze speciale luchtvrachttarieven, ook bij kleine   zendingen.

Directe communicatie is absoluut noodzakelijk om vertragingen in het delicate proces van het verschepen van verse vis te voorkomen.

Wij helpen u graag verder:
* beantwoorden snel op elke vraag die u heeft
* bieden u wekelijkse prijsupdates
* zorg voor alle benodigde exportdocumenten
* bezorgen u vooraf de elektronische kopie
* houden u op de hoogte van de status van uw zending.