close

Over ons

Best Fish Almere is een familiebedrijf met ruim driekwart eeuw ervaring in het importeren, verwerken en distribueren van de mooiste versproducten.

Als smaakmaker en foodprofessional bent u altijd op zoek naar de mooist en meest verrassende verse producten. U volgt de foodtrends, kookt in het seizoen en streeft naar perfectie. Best Fish gelooft in een nauwe samenwerking met haar klanten om zo samen het hoogste niveau te behalen. Wij geloven in kwaliteit en betrouwbaarheid. In het delen van kennis. En het tonen van lef. Wij hoeven niet de grootste te zijn, als we maar de beste zijn. Sinds onze oprichting doen we daarom dag in dag uit maar één ding: topkwaliteit producten leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Daar zijn we goed in. Daar zijn we trots op.
Vandaag de dag zijn we zodoende uitgegroeid tot een leverancier van versproducten in de horeca. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij immers dat gemak de mens dient, zeker wanneer het een drukke chef betreft. Ons assortiment bevat naast vis ook kalf, rund, lam, wild, gevogelte, varkensvlees, kaas, desserts en delicatessen.
Als food liefhebbers pur sang zijn we altijd op zoek naar inspiratie voor spraakmakende smaken en de mooiste producten. Of dat nu ons assortiment Franse kazen of vis van eigen bodem betreft, wij staan in nauw contact met de bron om de kwaliteiten concurrerende prijzen van onze producten te waarborgen. We groeien door samen te werken. Onze passie en kennis delen wij vervolgens graag met u. Dagelijks staat ons team van professionals klaar om klanten als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven in binnen- en buitenland te helpen met het selecteren van de juiste producten.
Door een relatie aan te gaan met onze klanten, te luisteren en hierop te anticiperen, bieden we onze klanten precies wat ze nodig hebben. En dat gaat verder dan alleen het leveren van versproducten. Wij geloven altijd in een persoonlijke aanpak en bieden altijd maatwerk. Voor suggesties op het gebied van menusamenstellingen en de mooiste seizoen producten delen we graag onze ervaring.

Onze liefde voor lekker eten is groot, daarom behandelen wij onze producten met uiterste zorg. Wij werken volgens de nieuwe wettelijke richtlijnen en strenge normen op het gebied van voedselveiligheid. Best Fish beschikt over moderne bedrijfspanden waarbij rekening is gehouden met de HACCP richtlijnen en “Food safe” productieruimtes. Alle ruimtes voor opslag, productie, expeditie en diepvries zijn geconditioneerd en worden continu gemonitord. Zo kunnen wij een prachtig eindproduct waarborgen.
Dankzij onze professionele logistieke inrichting met gebruiksvriendelijke bestelsystem en eigen transportmogelijkheden, zorgen wij bovendien voor een snelle en betrouwbare levering van die producten. Als trots familiebedrijf kijken wij natuurlijk graag in vooruit. Respect voor mens, dier en milieu staat in onze aanpak dan ook centraal. Samen willen we blijven innoveren op het gebied van duurzame productie en verwerking. Samen hebben we hart voor een toekomst vol mooie en verse producten.