close

Leveringen rond de feestdagen

Geachte relatie,

Hierbij informeren we u over de leveringen tijdens de komende feestdagen. Tevens willen we u er op attent maken dat de aanvoer van verse vis, in verband met het stilliggen van de vissersvloot, de laatste weken van 2017 en de eerste weken van 2018 nihil is. Dat betekent dat we moeilijk aan de diversen soorten verse vis kunnen komen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Sluitingsdagen rond de kerstdagen:

Zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december zijn wij gesloten.

Sluitingsdagen rond jaarwisseling:

Maandag 1 januari 2018 zijn wij gesloten

 

Houdt u rekening met uw bestellingen, zodat u deze dagen niet voor verrassingen komt te staan. Laat niet alles op de laatste dag aankomen; deze dagen kunnen we ook GEEN garanties geven m.b.t de afleveringstijden.

Fijne dagen en een voorspoedig 2018!

Alle medewerkers Best Fish Almere